skip to main content

Privacybeleid

Wij stellen alles in het werk om de privacy van uw persoonsgegevens te waarborgen wanneer u onze website gebruikt, zodat uw gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden verwerkt en beveiligd. De gegevens die wij van u vragen, worden gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. In deze verklaring wordt uitgelegd welke gegevens we verzamelen, hoe de gegevens worden gebruikt en wat uw rechten zijn.

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 1 december 2020

Gebruik van persoonlijke gegevens

Wanneer u deze website gebruikt, verzamelen wij bepaalde gegevens. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij verzamelen en verwerken alleen persoonsgegevens die u aan ons heeft verstrekt om de door u gevraagde dienst te kunnen leveren.

Het bezoeken van de iSHARE website

Wanneer u onze website bezoekt, worden er cookies op uw computer geplaatst. Deze cookies stellen ons in staat uw gedrag op onze website te volgen; uw gegevens worden echter anoniem verwerkt. De informatie die op deze manier wordt verzameld, stelt ons in staat om advertenties te tonen op basis van uw interesses, onze website gebruiksvriendelijker te maken en belangrijke zoektermen te analyseren. Als u meer wilt weten over cookies of uw instellingen wilt wijzigen, raadpleeg dan ons cookiebeleid.

Veiligheid

Onze website is beveiligd met een SSL Certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden verzonden en dat de verbinding privé is. De website draait op het Drupal CMS. Wanneer u uw persoonlijke gegevens invult in een formulier op onze website, worden deze opgeslagen in de CMS-database. De gegevens zijn in te zien voor onze organisatie en de ontwikkelaars van de website.

Contact

Wanneer u ons een e-mail stuurt, worden uw persoonsgegevens bewaard zolang als nodig is om de inhoud van de mail te verwerken en te beantwoorden. In het formulier worden alleen de gegevens gevraagd die wij nodig hebben om u van dienst te kunnen zijn, bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en de inhoud van uw bericht.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, dan kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. In dit geval wordt uw e-mailadres opgeslagen in ons nieuwsbriefsysteem: Campagnemonitor. Nadat u zich heeft aangemeld, bewaren wij uw toestemming hiervoor voor onbepaalde tijd. Campaign Monitor is een Australisch bedrijf wat betekent dat de gegevens niet in de Europese Unie worden opgeslagen. Campagne Monitor heeft echter verschillende maatregelen genomen om naleving van de AVG te waarborgen en voldoende bescherming te bieden om uw privacy te waarborgen. Lees hier hoe zij met uw privacy omgaan: https://www.campaignmonitor.com/blog/email-marketing/2018/03/gdpr-what-it-is-how-it-affects-you-whatwe-are-doing -helpen/. Indien u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich snel en eenvoudig afmelden door op de link onderaan de e-mail te klikken of door ons persoonlijk op de hoogte te stellen.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze website gemakkelijk kunt blijven gebruiken. Hieronder kunt u meer lezen over wat cookies zijn en waarvoor wij ze gebruiken.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein, tijdelijk bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer of mobiele apparaat wordt opgeslagen. Bij een volgend bezoek aan onze website kan de opgeslagen informatie weer naar onze server teruggestuurd worden. Zo hoef je niet steeds dezelfde informatie in te vullen en het helpt ons om onze website steeds gebruiksvriendelijker te maken. Deze cookies zijn volkomen veilig en worden al jaren gebruikt op websites over de hele wereld.

Persistent cookies

We gebruiken permanente cookies om uw voorkeuren op te slaan, zodat u ze niet steeds naar ons hoeft te sturen, bijvoorbeeld uw toestemming voor dit cookiebeleid. U kunt permanente cookies verwijderen via de browser.

Session cookies

We gebruiken sessiecookies om relevante gegevens van uw huidige bezoek aan onze website op te slaan, zodat we onze diensten optimaal kunnen afstemmen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze sessiecookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser sluit.

Google Analytics

De website maakt gebruik van Google Analytics om te analyseren hoe bezoekers de website gebruiken; we gebruiken deze informatie om de prestaties van de website te optimaliseren. Google kan deze informatie aan derden verstrekken indien zij daartoe wettelijk verplicht is. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd en uw IP-adres wordt niet gedeeld. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield-principes en is deelnemer aan het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse ministerie van Handel. Dit betekent dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Veranderingen aan het privacybeleid

We behouden het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Raadpleeg deze privacyverklaring regelmatig als je op de hoogte wilt blijven van de laatste wijzigingen.

Toegang tot en rectificatie van uw persoonsgegevens

Als u vragen heeft over ons privacybeleid of als u uw persoonlijke gegevens waarover wij beschikken wilt inzien en/of deze wilt corrigeren of wissen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Als je een klacht wilt indienen, neem dan contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact details

iSHARE t.n.v. Jane van der Plas Villapark 7 3051 BP Rotterdam info@ishare.foundation + 31 10 304 63 43