direct naar de inhoud

Introductie van de iSHARE Developer Portal v2.0

THEMA
Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het iSHARE Trust Framework! Onze nieuwe versie (2.0) van de Developer Portal introduceert baanbrekende updates, waaronder de introductie van concepten voor data spaces en een federatieve onboardingprocedure voor deelnemers.

In lijn met haar voortdurende toewijding aan geavanceerde oplossingen, heeft iSHARE nu de 2.0-versie van haar Developer Portal gelanceerd. Deze versie biedt een breed scala aan nieuwe functies en verbeteringen voor deelnemers. Deze release introduceert significante technische vooruitgang en verbeteringen om een naadloos migratieproces voor organisaties te vergemakkelijken.

Overzicht van de Developer Portal v2.0:

De nieuwste versie van het iSHARE Trust Framework brengt belangrijke veranderingen met zich mee die gericht zijn op het verbeteren van samenwerking en efficiëntie. Deze omvatten de introductie van data space concepten en de implementatie van een federatieve onboardingprocedure voor deelnemers. De nieuwe release sluit aan op de 2.0 versie van het iSHARE Trust Framework en zorgt voor up-to-date specificaties en verbeterde interoperabiliteit.

iSHARE Satellite Rolmodificatie nader bekeken:

Een belangrijke functie is de federatie van het Trust Framework, waardoor elke data space nu zijn eigen deelnemers kan aanmelden. Via het Deelnemersregister of de satelliet, zijn deelnemers nu eenvoudig vindbaar via API’s, wat transparantie en efficiëntie bevordert.

Aanpassing aan Dev Portal v2.0:

Hoewel de vorige versie en backend voorlopig toegankelijk blijven, raadt iSHARE organisaties ten zeerste aan om hun migratie naar de Developer Portal v2.0 te versnellen. Met verbeterde navigatie, uitgebreide documentatie en interactieve tutorials stelt de nieuwste versie gebruikers in staat om optimaal gebruik te maken van de vooruitgang van het iSHARE Trust Framework.

Bezoek vandaag nog de iSHARE Developer Portal voor gedetailleerde inzichten en stapsgewijze begeleiding. Gebruikers kunnen contact opnemen met support@ishare.eu als ze meer hulp nodig hebben.