direct naar de inhoud

Whitepaper: Kunstmatige intelligentie in steden

LOGISTIEK MOBILITEIT

FIWARE, iSHARE en FundingBox werken samen binnen het i4Trust-project om een solide basis te leggen voor dataspaces om het betrouwbaar en effectief delen van gegevens mogelijk te maken. De whitepaper over ‘Kunstmatige intelligentie binnen steden’ benadrukt het belang van het creëren van dergelijke dataspaces, en niet alleen ten behoeve van kleine en middelgrote ondernemingen (MKB).

i4Trust is bedoeld om SME’s (small to medium sized enterprises) te helpen gegevens te delen, zodat ze efficiënter kunnen werken, tijd en geld kunnen besparen en hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. De whitepaper bevat details over de missie en strategie van i4Trust om barrières te overbruggen door het creëren van innovatieve diensten te ondersteunen.

De whitepaper bevat een onderzoek hoe het initiatief een relevant raamwerk introduceert voor het creëren van data spaces. Het benadrukt ook het belang van het delen van gegevens bij het ontwikkelen van een data-economie waarin steden kunnen profiteren van – en ook een impuls kunnen geven – aan de ontwikkeling van innovatieve kunstmatige intelligentie/machine learning (AI/ML)-diensten.

Klik hier om de whitepaper te downloaden.