direct naar de inhoud

Interesse in de i4Trust ondersteuning? Deel uw mening

Energy ALGEMEEN
Gegevensgestuurde innovatie is een belangrijke groeimotor geworden in de huidige wereldwijde markt. De data-economie zal tegen 2025 naar verwachting 829 miljard euro bedragen.

Gegevensgestuurde innovatie is een belangrijke groeimotor geworden op de huidige wereldwijde markt. De data-economie zal tegen 2025 naar verwachting 829 miljard euro bedragen.

Het i4Trust-initiatief ondersteunt kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) en iets grotere bedrijven die hun bedrijf willen innoveren door middel van het delen van gegevens met een Call for Experiments gericht op het verbeteren van processen of het creëren van nieuwe diensten met behulp van de i4Trust Building Blocks.

Om in aanmerking te komen voor de open calls van i4Trust, moeten MKB-bedrijven een concrete echte uitdaging aandragen die kan worden aangepakt door middel van gegevensuitwisseling en waarbij meerdere organisaties betrokken zijn, waaronder andere MKB-bedrijven. Ontwikkeling van de use case dient te gebeuren met ondersteuning van een Digital Innovation Hub (DIH).

i4Trust-experts bieden extra ondersteuning aan KMO’s die geïnteresseerd zijn in i4Trust om elkaar te ontmoeten en samen te werken voor het creëren van consortia en zich klaar te maken om zich aan te melden voor i4Trust Open Calls met winnende voorstellen.

Als u geïnteresseerd bent in deze ondersteuning, verzoeken wij u vriendelijk om vóór 10 juli een korte enquête in te vullen om meer te weten te komen over de gegevens die u mogelijk nodig heeft om te consumeren of te delen, evenals over uw belangrijkste interessegebieden. De kernpartners van i4Trust helpen MKB-bedrijven die de enquête beantwoorden om potentiële partners te ontmoeten, waaronder een relevante/geschikte DIH.

Klik hier om naar de enquête te gaan.