direct naar de inhoud

Aankondiging: prijsvraag Distributed Information Access Control

LOGISTIEK

Organisaties die een goed idee hebben voor het implementeren van Distributed Information Access Control (DIAC), worden uitgenodigd om zich in te schrijven op de prijsvraag ‘Distributed Information Access Control’ van Connekt, de uitvoeringsorganisatie van de Topsector Logistiek. 

Een DIAC is een juridisch bindend afsprakenstelsel dat door IT-oplossingen geautomatiseerd wordt. Deze week publiceerde de Topsector Logistiek de prijsvraag en de mogelijkheid voor partijen om zich te informeren en zich in te schrijven. iSHARE werd daarbij genoemd als voorbeeld van een DIAC of ‘scheme’ in Nederland.

Organisaties die kansen zien om met behulp van een DIAC verbeteringen te realiseren in hun supply chain komen in aanmerking om mee te doen. De deadline voor reageren is 16 augustus a.s. om 12.00 uur.